Az ütemezés előtt fizetett fizetés: következmények

Március 5-én, szombaton azoknak a cégeknek, amelyek fizetési határidejét a 6., 7. vagy 8. évre határozzák meg, 2022. februárra kell fizetniük a fizetést. Az előleg és a fizetés közötti különbség növekedni fog. Az Orosz Föderáció Munka Törvénykönyvének megsértése lesz? A fizetés feltételeit az Orosz Föderáció Munka Törvénykönyve 136.cikke rögzíti. Az előleg és a havi fizetés közötti különbség nem lehet több, mint fél hónap. Megsértésért-az Orosz Föderáció közigazgatási Törvénykönyvének 5.27.

Mi a veszélye az illetéktelen fizetés kiadásának idő előtt tegyük fel, hogy igazgatója úgy döntött, hogy félúton találkozik a csapattal, és fizetést ad ki az ünnepek előtt, és a fizetési időszak az ünnep utáni napra esik. Ez magában foglalja a kifizetések közötti idő növekedését is. De akkor a következő rész kifizetésekor 15 napot kell teljesítenie, korábban fizetnie kell. Valójában egy korai fizetés miatt az összes későbbi is eltolódik. A Munkaügyi Minisztérium erre figyelmeztetett egy 25.január 2019-I 14-1/OOG-461. Ha pedig nem mozdulnak el, a társaságot súlyosabb ok miatt bírságolhatják-az Orosz Föderáció közigazgatási Törvénykönyvének 6. cikke 5.27.

Milyen dokumentumokat kell korrigálni az Orosz Föderáció Munka Törvénykönyve előírja, hogy a fizetés kiadásának dátumát egyértelműen fel kell tüntetni a munkáltató személyes számláján. A fizetés kifizetése a jóváhagyott határidő előtt, akár egyszer is, megfelelő változtatásokat kell végrehajtania a szabványban. Attól függően, hogy hol rögzítette a bérek fizetési feltételeit, meg kell erősítenie: kollektív szerződést. Ehhez jutalékot kell gyűjtenie a munkavállalók és a munkáltató képviselőitől. Az eredmények szerint adjon ki további megállapodást a kollektív szerződéshez új fizetési feltételekkel; a munkaszerződésekben,ha a Fizetési dátumokat megfogalmazzák. További megállapodásokat kell kötnie a munkaszerződésekhez; a javadalmazásról szóló rendeletekhez . Ehhez adjon ki megrendelést, és ismerje meg az egyes alkalmazottakat az aláírás alatt.

Add a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük